2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. július 10.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Népszerű nyári terasz a Városligetben, a Magyar Zene Háza és a Vajdahunyad vára szomszédságában. Kizárólag kinti része van, így esős időben vagy hidegben nem ajánlott. A kiszolgálás a pultnál történik, a bal oldali az ételes, míg a jobb oldali, több ablakos az italos pult. Az ételek terén népszerű street food-ot kínálnak, újrahasznosított papírtálcán, a burgerek 3500-4500 Ft közötti áron kaphatók, menüben 4900-5900 Ft-ért. Az elkészült étel számát bekiabálják a Ligetbe magyar és angol nyelven.
Jórészt kommersz és kicsit jobb italkínálat meglehetős áron. Cecei kraft sört csapolnak, a legolcsóbb lager 1450 Ft (4 dl), műanyag pohárban, ami nem re-pohár, szóval egyáltalán nem zöld megoldás. Ugyanennyibe kerül a Heineken is, míg a meggyes Cecei 1850 Ft. Dobozos sörben szintén a Cecei söreit kínálják, valamint a Heinekent, ezen kívül Guinness, illetve Somersby cider, ami elég felkapottnak tűnt (1200 Ft). A ház borai balatoni tájegységből, a badacsonytomaji Pátzay Pincészetből érkeztek, Irsai Olivér, Rizling, Chardonnay, Pinot Noir rozé borok is vannak innen. A legolcsóbb bor decije 700 Ft, ami meglehetősen túlárazottnak tűnik a körülmények és a minőség figyelembe vételével. Egy kis- és egy nagyfröccs összesen 2500 Ft-ba került.
A hátsó traktusban lévő WC a blokk felmutatásával ingyen használható, így érdemes a kis papirost megtartani. A WC egy konténerben került kialakításra, viszont volt WC papír. Szóval összességében nomád tábori körülmények, jó drágán. A Városliget viszont kellemes, jó itt elüldögélni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Zöld Küllő Bistro további értékelései
2023.06.12egyedül
Olyan kis deja vu érzésem volt, amikor besétáltam a Zöld Küllőbe a Vajdahunyad vára mellett a ligetben, meg voltam róla győződve, hogy én már írtam erről, meg fotókat is tettem fel, de kiderült, hogy nincs. Jéé, nahát... szóval gyalog voltam arra, a várban fényképeztem a Kolodko-Drakulát, és jól...
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
154.710 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval