Az uszoda mellett található kifőzde elsősorban elvitelre, házhoz szállításra lett kitalálva, a helyi körülményeket látva ez nem is meglepő. A heti menün kívül pizza 1950-2350 Ft (étlap felét foglalja el), levesek (tyúkhús, csont 950/850 Ft), frissensültek (1750-2350 Ft / 2 szelet, köret nélkül), bőségtálak (2950 Ft - csirkés, sajtos grill, vegyes, vega), tészták (1950-2350 Ft), palacsinta (390 Ft/db) szerepel a kínálatban, szóval a tipikus házhoz szállítós ételek. Egy családi vállalkozásnak tűnik a hely, középkorú pár működteti. Készen nem volt semmi, de szívélyesen fogadtak, és frissen sütötték ki a húst. Kis adag, azaz 1 szelet grillezett csirkemellet kértem kukoricás rizzsel, így a körettel együtt volt 1750 Ft. A benti részben, ami talponállós, ételszag, sütőolajos konyhaszag terjeng, nem éppen alkalmas hosszabb ott tartózkodásra. A bejárat egy fedett teraszból nyílik, de ott az asztalok össze voltak pakolva és egyébként is hideg volt. A hölgy ajánlására az épület mögötti füves részen ettem, ahová két asztal volt kihelyezve. Mögöttem a füves grund, szabad focipálya a környékbeli lakótelepi srácoknak, illetve az épület mögött a siló (kukák, hulladékok, lomok). Szürreális érzés volt, mintha egy bombatámadás után rátaláltam volna egy elhagyatott ételraktárra. A kukoricás rizs teljesen íztelen, fűszer nélküli volt, a csirkemell rendben, semmi különös. A másik furcsaság volt, hogy tányér hiányában - még műanyag tányér sem volt - egy elviteles dobozból ettem, műanyag evőeszközzel. Nagyon alapos blokkot és számlát kaptam, plusz elvihető étlapot és akciós szórólapot is.