A Zsebi tavaly az adventi időszakban nyitott meg Újlipótváros legnépszerűbb utcájában, a Pozsonyin. A tulajdonos úgy mutatta be, mint egy pop-up egység bemész a süti illatba, válogatsz, szemezgetsz, fizetsz, távozol. Ha már lemegy a járványveszély, akkor emellett még kóstolgatsz is.
Tény, ami tény, azért a mákos és a diós bejglit muszáj volt megkóstolni és a forralt bort sem lehetett kihagyni. A bejgliből karácsonyra lehetett rendelni és a kicsivel 2000 Ft alatti ár itt a környéken nem is tűnt túlzónak. A babka is kitűnő, nagyon csokisan készítik ezt a fonott jeruzsálemi kalácsot (2480 Ft/ nyitási akcióban, később 3480Ft lett). A sós és édes péksütik, kenyerek délutánra sokszor kifogytak, nagyon megszerették őket itt a környéken. A pisztáciás csiga kitűnő, bár itt már az áránál azért húzzák az ember fogát (890 Ft). Egy fiatalember és egy lány szolgáltak ki, különösen a fiú nagyon odaadó és lelkes volt. Egyébként a Déryné Bisztró tulajdonosaihoz köthető a hely, bővebben a Bartók Béla úti egységüknél leírtam a hátteret.