Mindehhez csúcsminőségű, különleges francia hatású sütemények, desszertek párosulnak, és a különféle kávék is kitűnőek. A sütemények megtekintésére érdemes elidőzni a bárpultnál, a pultos hölgy lelkesen mesélt is a sütikről, látszott, hogy nagyon is képben van, összetevők, stílus, ízhatás tekintetében, mondjuk ezzel nem könnyítette meg a választásomat, viszont örömmel állapítottam meg, hogy itt végre a személyzet felnőtt a hely színvonalához a hozzáállásban, a szakmai felkészültségben. A kávék egységesen 800 Ft-ba kerülnek, lehet amúgy elvitelre is kérni, én egy karamella lattét választottam, ami az üvegpohárban rétegesen igen mutatós volt: alul a karamella, utána a tej, majd a kávé, felül a tejhab. Mellé egy kerek csokis keksz, pohár víz, cukor, édesítő, elegáns fémtálca. A sütik közül egy nagyon különlegeset választottam, még csak hasonlót sem láttam eddig máshol, pedig elég sok cukrászdában megfordultam már. A mestercukrász új kreációja, The Globe (900 Ft) névre hallgat, áttört csipke gömb fehércsokiból a tetején, alul karamellizált ostya, belül kókuszkrém és karibi-egzotikus gyümölcsragu naranccsal és mangóval, majd kókuszos tésztakorong, kalamondrin golyó a tetején, a "kupola" tetején narancsvirág szirom. A pultban volt még legalább 5 olyan süti-költemény, amelyekért érdemesnek tartom a visszamenetelt. A 10% kötelező szervizdíjat itt abszolút "megszolgáltnak" éreztem. A mosdó is igényes, tiszta. Hétköznap kínálnak 2 vagy 3 fogásos üzleti ebédet (2900/3400 Ft), illetve egy rövid bisztrós étlapról válogatva lehet ebédelni és vacsorázni is. Vasárnap 12-15 óra között minden a la carte ételből 50% kedvezményt adnak, plusz ingyenes parkolást a szálloda mélygarázsában.