A benti részük a szuterénben kapott helyet, hosszúkás elrendezésben. Tipikus esete a ZUSI a trendi éttermeknek, amelyekről látható-tapintható, hogy jelentős összegeket fektettek bele a dizájnba, a berendezésbe, a stílusos kialakításba, dekorációkba. Amolyan ázsiai fúziós bisztró ez, csinos, stílusos belsővel. Ugyanakkor a tapasztalataim szerint éppen a konyha a gyenge pontja az egésznek, anélkül viszont mit ér a trendi dekor és egyebek? Az étlap mindössze 2 lapnyi, ezek egyike a sushikat tartalmazza, míg a másik az egyéb ételeket. A bento boxok borzasztó drágák voltak, a 4 féle 11500-14500 Ft között, kicsit leesett az állam, mert azért megfordultam már jó pár budapesti sushi étteremben, szóval, azt gondolom, nagyjából képben vagyok az árakkal és a várható ár-érték arányokkal is. A másik étlapon ázsiai street food, többféle gyoza, currys sült rizs, miso és ramen leves, nasi goreng, valamint ZUSI bowlok szerepeltek, ez utóbbiak közül választottam a thai chicken bowlt (3990 Ft), amelyben jázmin rizs alapon thai csirke, ananász, edamame, avokádó, csicseriborsó, csírák és mogyoró volt egy tálban. Hosszas várakozás után érkezett meg az étel, amely sajnos egyáltalán nem nyerte meg a tetszésemet. Az egész ehetetlenül túlsózott, tömény, színte a sótól keserű volt. A zöldségeket a tetejéről leeszegettem, de a rizses alapot, amely az ételnek több mint a felét adta, nem bírtam megenni. A mellé kért házi jeges tea gyorsan csúszott így, 3 dl 990 Ft-ba került. Minderre még 10% kötelező szervizdíjat is felszámoltak. Lehet, ha már ételt választok, talán jobban járok, de én ezek alapján nem ajánlom a helyet. Sajnálom. A mosdóban a padlón lévő összefolyónak nincs fedele, ami balesetveszélyes és nem túl higiénikus.