A Csanády utca elején, a troli megállójában évtizedeken át egy házaspár működtetett egy kis Semiramis kávézót itt. A házaspár nyugállományba vonult, fiataloknak adták át a helyet és a képzeletbeli stafétát. Megújulva, modernizálva, újra-fazonírozva, új névvel nyitottak ki.
A Semiramis kávé maradt, azonban mellé jó kis ételeket, falatkákat is kínálnak: hideg és meleg szendvicseket, leveseket, salátákat, amerikai palacsintát, gyümölcsrizst, komplett reggeliket. Kellemes, kedves környezet, meglepően barátságos árak. Két féle krém (padlizsán és körözött), pirítós toasttal, latte kísérő vízzel mindössze 750 Ft-ba került. Kedves kiszolgálás, a tulajdonos is gyakran a bisztróban tartózkodik és kiszolgálja a vendégeket, nemcsak kiadja a munkát.