Hetente hirdetik meg az ebédmenüt, amelyet hétköznapokon 11-15 óra között lehet igénybe venni. 2 leves, 1 előétel, 4 főétel, napi desszert a választék. Előétel/leves + főétel 1490 Ft, a 3 fogás 1980 Ft. Ez az ár már tartalmazza a 10%-os szervizdíjat. A főételek között van egy feláras is, ottjártamkor a csirkecomb +300 Ft-ot ért. Hogy a konyhának mi a fő csapásiránya, stílusa, azt nehéz lenne megmondani, mert az ételek között magyaros, nemzetközi, mediterrán, vegetáriánus, "kímélő" (saláta), tészta, főzelék is szokott szerepelni. Mivel nem tudtam meg, hogy mi a napi desszert, a pincér hölgy nem ajánlotta, így maradtam a 2 fogásnál. Előétel padlizsánkrém ropogós pirítóssal néven szerepelt, a krém korrekt volt, de nem párját ritkító, hozzá 3 db átlagos, leghétköznapibb bolti toast szeletkenyér megpirítva, háromszögbe vágva, körítésként némi zöldsaláta, koktélparadicsom, kígyóuborka, zöld pesto. Pesto szerintem nem házi, hanem bolti konzerv volt. Főételek között lamentáltam, annyira egyik fogás sem fogott meg, végül a Cézár salátát kértem grillezett csirkemellel. A csirke kb. fél szelet hús adag volt, vékony csíkokra vágva, kellemes grill fűszerrel. Pár kocka kruton, pár vékony csík parmezán a tetején. A saláta borzasztóan majonézes, olajos volt, egyáltalán nem kímélő és véleményem szerint elrontotta, fejbevágta a könnyű salátát. Kár érte. Amúgy az adag megfelelő méretű volt. A cappuccino és a latte finom, többféle ízesítéssel készítik, de véleményem szerint túlárazott 750, illetve 890 Ft-ért. Összességében a konyha nem változatos, nem kreatív. Ha áll az étlap 7-8 ételből, akkor nem túl ütős 2 fogásban ugyanazokat a díszítőelemeket használni (pl. a félbevágott koktélparadicsom egy az egyben ugyanaz, ugyanolyan volt mindkettő fogásnál). A mosdó nem volt tiszta. Felületes a takarítás. Hogy ajánlom-e vagy sem, határeset. Talán ha más ételt választok, megadható lett volna a 4 pont is, de ezúttal nem érték el ezt a szintet nálam.