Kertvárosi kilátó Budapest

Kertvárosi kilátó BudapestKertvárosi kilátó Budapest
Kertvárosi kilátó BudapestKertvárosi kilátó Budapest
15 fotó

Kertvárosi kilátó Budapest bemutatkozása

Karcsú, elegáns, acélszerkezetű kilátó Rákosszentmihály kertvárosában. Az építmény alapja 145 m magasan van, a torony 22 m-es, ahová 100 lépcsőfok vezet. A körpanoráma részeként szinte az egész főváros megtekinthető madártávlatból, még a Budai-hegység, Pilis, Naszály és a Gödöllői-dombság is láható.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Forrás Zalakaros - Senior kedvezményes csomagajánlat
Hotel Forrás Zalakaros
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Kertvárosi kilátó Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Érdekes 2025. február 6.egyedül járt itt
Amúgy ki a manó gondolná, hogy a pesti lapályon is vannak kilátók, nem csak a hegyes-dombos Budán? Egyébként meg, ha a finnek az ezer tó országa, akkor mi az ezer kilátóé. Valaki mesélte, hogy iszonyú jó business kilátót építeni, ismerek kis magyar falut, ahol négy kilátó is van.
Kertvárosi kilátó Budapest - Külső képKertvárosi kilátó Budapest - BelsőKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - Külső képKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - Külső képKertvárosi kilátó Budapest - BelsőKertvárosi kilátó Budapest - Külső képKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - Külső képKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - EgyébKertvárosi kilátó Budapest - Külső kép
Még több kép (12 db) >>