Máriaremetei Közösségi Liget Budapest

Egyéb látványosság
Máriaremetei Közösségi Liget Budapest
Máriaremetei Közösségi Liget BudapestMáriaremetei Közösségi Liget Budapest

Máriaremetei Közösségi Liget Budapest bemutatkozása

A Máriaremetei Közösségi Liget a Gyarmati Dezső Uszoda mellett található. A több funkciós ligetben kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, ahol többek között játszótér, pihenőpark, KRESZ park, mászófal, közösségi tér, ping-pong asztal, kosárlabda pálya, szabadtéri fitnesz szolgálja a kikapcsolódást.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hungária Panzió Miskolctapolca - Kikapcsolódás Miskolctapolcán félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
53.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Máriaremetei Közösségi Liget Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3651 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 103331 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. január 10.családjával járt itt
Nagyon kellemes helyszín bármely korosztály számára kisgyermekektől kezdődően az egészen idősekig. Nagyon kulturált, tiszta, igényes hely ez a park. A sportolókra is gondoltak többféle pályával, sportolási lehetőséggel. A parkban működő Berkenye Kávézó is csúcs. Ingyenes parkoló is van. Természetesen a liget ingyenesen látogatható. Jó volt itt lenni, kár, hogy nekünk nagyon messze van.
Máriaremetei Közösségi Liget Budapest - EgyébMáriaremetei Közösségi Liget Budapest - EgyébMáriaremetei Közösségi Liget Budapest - Egyéb