A Puskás Aréna építésére 2017-2019 között került sor Skardelli György tervei alapján. Az Aréna - mely nem csak sport, hanem emellett zenei rendezvények színtere is - befogadó képessége 67 155 fő. 2019. november 15-én tartották a nyitómérkőzést, ekkor Magyarország játszott Urugay ellen.
Kihagyhatatlan 2024. június 24.a párjával járt itt
"Most vagy soha" Hungária koncerten voltunk az arénában. Kihagyhatatlan volt a mi korosztályunknak, ezért lett tele. Frenetikus volt az egész! A számok úgy szóltak, mint régen, hatalmas tánckar, fényjátékok megemlékezés Fekete Gyuláról és Flipper Öcsiről, némi eső, de Fenyőék állták a vizet. Nem tartottak szünetet, folytatták.