Függőkert és napozóágy

Széllkapu Park BudapestSzéllkapu Park Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2021. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. február 6.
A II. kerületi Millenáris Park bővítése a Mammut I-II. Bevásárlóközpont mellett. Alapterülete 26ezer m2, amellyel Közép-Európa egyik legnagyobb közparkja lett. A belépés - természetesen - ingyenes, ide belépve teljesen el is felejti az ember, hogy egy majdnem 2 millió lakosú nyüzsgő metropolisz szívében vagyunk. Nekem legjobban a többszintes függőkert tetszett, ami a Mammut felőli oldalon magasodik. A tetejére lépcsőn vagy lifttel lehet feljutni. A szinteken padok, illetve kitekintő panoráma pontok vannak.
Van itt mesterséges tó, sok-sok fa, 350 fát telepítettek, úgy olvastam, dizájnos szökőkutak, sétányok, pihenőrészek, és a függőkert előtt egy nagyon igényes skandináv pékség.
Reggel 6-tól este 10-ig tart nyitva, sötétedés után szépen kivilágítva látható.
Korábban az Ipari Minisztérium ronda irodaépülete foglalta itt a helyet, erre ma már szerencsére nem emlékeztet semmi.
Nyáron a tóra épített stégen napozóágyakat is kihelyeznek, itt is lehet relaxálni, pihenni, napozni.
Igazán feltöltő és nyugtató hely, érdemes ide benézni bármely élvszakban.
Fényképek (11)
Széllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - EgyébSzéllkapu Park Budapest - Egyéb

Széllkapu Park további értékelései

2022.10.17a párjával
Fűre lépni szabad! hirdeti a tábla a bejáratnál. És tényleg csábítóan csalogat ez a park, a Mammut bevásárlóközpont tövében a régi parkoló helyén. Csábít, hogy rálépj a fűre, leheveredj, megpihenj itt. Rengeteg pad, napozóágy is van, lehet választani.Kis szökőkutak, napelemes fák és ezernyi...
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk