Autókat kedvelő fanoknak vagy csak felületes érdeklődőknek is ajánlatos hely ez az oldtimer múzeum. Ezek a régi kocsik egyszerűen gyönyörűek, még akkor is, ha semmiféle műszaki érdeklődésed nincs, csak pusztán az esztétika. Hát nem gyönyörű egy ilyen Rolls Royce az angyallal az elején? Vagy a tűzpiros Mercury?
Egyébként most éppen német autók a tematika, látszik is a zászlón, tehát a fősodor most a Mercedes, BMW, Audi, meg hát a Porsche is. . . a német dominancia szeptemberig tart állítólag, akkor váltanak más országra, még nem tudják, hogy mire. A terület hatalmas, legalább 50 autó van, és mellé még sok motor is, a kis kritikám arról szólt, amit szóvá is tettem, hogy az autók többségét csak szemből lehet megtekinteni, a fanok meg sokszor néznének be a műszerfalra is, meg a motortérbe. De van olyan is, ahol ez megoldott. Én élveztem a kiállítást, és szívesen ajánlom másnak is. Igazi jó kis családi vagy egyéni program, és bent nincs kánikula, nem süt a nap.