Bálna Honvédelmi Központ Budapest

Bálna Honvédelmi Központ BudapestBálna Honvédelmi Központ Budapest
Bálna Honvédelmi Központ BudapestBálna Honvédelmi Központ Budapest
76 fotó

Bálna Honvédelmi Központ Budapest bemutatkozása

A Központ célja, hogy a magyar történelem fontos eseményeivel, híres személyeivel ismertesse meg a látogatókat.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
50%
50%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
52.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Nyugdíjas ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Bálna Honvédelmi Központ Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 879 városban járt márFelfedező - 2782 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 55802 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 28.egyedül járt itt
Attól, hogy hármast adtam rá, az nem azt jelenti, hogy átlagos, igazából nem akartam se feleslegesen becsmérelni, se feldicsérni ezt a helyet vagy a benne lévő valamit, A Bálna hányattatásait ismerjük, városképi terv, holland sztárépítész, házszobor, aztán meg a mi a fene legyen most már vele szakaszok.
Bálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - Külső képBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - EgyébBálna Honvédelmi Központ Budapest - Egyéb
Még több kép (54 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2510 feltöltött kép
Érdekes 2025. február 10.a párjával járt itt
Évekig bizonytalan volt a Bálna sorsa, hogy mi is legyen vele, benne. Az eredeti elképzelések nem bizonyultak életképesnek, az időszakos rendezvények pedig nem tudták fedezni a fenntartás költségeit. Ebbe az ingatag helyzetbe lépett be 2023 májusában a Honvédelmi Minisztérium, bejelentve, hogy az épület honvédelmi tematikájú központtá alakul, ahol a magyar honvédelem iránt érdeklődők izgalmas programokon vehetnek részt.
Még több kép (10 db) >>