Bélyegmúzeum Budapest

Bélyegmúzeum BudapestBélyegmúzeum Budapest
Bélyegmúzeum BudapestBélyegmúzeum Budapest
66 fotó

Bélyegmúzeum Budapest bemutatkozása

A Bélyegmúzeum alapításának gondolata az 1920-as években merült fel a magyar postaigazgatás vezetőiben. Az elképzelés, hogy a nagyszámú magyar filatelista kívánságának engedve a birtokában lévő gyűjteményt a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegye, mintegy tíz évvel később realizálódott.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló - Előfoglalási kedvezményes ár reggelivel
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Granada Hotel Kecskemét - Granada élmények
Granada Hotel Kecskemét
Hotel Forrás Zalakaros - Senior kedvezményes csomagajánlat
Hotel Forrás Zalakaros

Bélyegmúzeum Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3776 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106690 feltöltött kép
Érdekes 2025. április 5.egyedül járt itt
A bélyeggyűjtés egyértelműen egy retró kategóriás hobbi. Valójában kijelenthetjük, hogy manapság már nincs semmi szükség bélyegre. Még ha valaki esetleg levelet adna fel, bár már ez a tevékenység is töredékére szorult vissza, akkor sem kell rá "igazi" bélyeget ragasztani, megoldható a postán gépi értékbélyegzéssel.
Bélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - Egyéb
Még több kép (32 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 903 városban járt márFelfedező - 2864 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57286 feltöltött kép
Érdekes 2025. április 2.egyedül járt itt
Miért nem adtam rá ötöst? Mert nem kihagyhatatlan. Ettől tudsz élni, hogy nem voltál itt. De minek is élni, ha nem megy sehová az ember? Ez egy érdekes hely. Különös dolog a bélyeg, mint olyan. . . egy időben ezrek gyűjtötték, és ezrek gondolták, hogy a gyűjtemény egyszer majd jó alap lesz, a meggazdagodás egyik kulcsa, addigra már minden bélyeg ritka különlegességnek számít, és örököl a család egy kazal pénzt.
Bélyegmúzeum Budapest - Külső képBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - BelsőBélyegmúzeum Budapest - BelsőBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - BelsőBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - EgyébBélyegmúzeum Budapest - Egyéb
Még több kép (27 db) >>