Na, akkor most ZigZaghoz hasonlóan én is csodálkozom, hogy ez itt fent van, de mit mondjak, legyen, ha már így alakult. Volt itt már fent valami városi tér, járdasziget, bármi. . . ez meg mégis csak egy. . hmmm. Szóval, a napokban eleget mászkáltam benne, hát akkor már véleményem is van.
Amikor valahol megnyílt egy-egy pláza, mindig nagy szenzáció volt, özönlöttünk oda kollektíven, aztán ahogy egyre több lett, egyre fogyott az újak érdekessége, varázsa. Ide valaha Tropikárium miatt mentünk, gyereknek tetszett is, később meg azért jöttem, mert - azt hiszem - itt volt az egyetlen hely, ahol a Shell ClubSmart pontokat be lehetet váltani. Volt, hogy kibéreltük bowling pályákat és a gyerek itt tartotta a születésnapját. Voltak itt jó dolgok is. Vásárolni még nem jutott eszembe. Éppen arra gondoltam, hogy milyen periférikus, milyen lepusztult ez az egész, az étkezők színvonalából kiindulva, amikor felfedeztem a LEGO-kockaparkot, amibe viszont szinte bele is szerettem. Szóval, billeg ez, most azt mondom, hogy mégsem annyira rossz hely.
Egy pláza a 22. kerületben Nagytétényben. Érdekes, hogy bekerült ide az egyéb helyek közé. Ez a bevásárlóközpont esik tőlünk a legtávolabb, autóval is hosszú időbe telik ide eljutni, a tömegközlekedést nem is említem, csak több átszállással tudnánk ideutazni. Ennek ellenére évente pár alkalommal mégis "elzarándokolunk" ide.
Ennek legfőbb oka az évek óta itt működő Tropicarium, melyet az egész családunk kedvel. Ezen kívül az emeleten lévő játszóházban és a sokadik helye után ide települt Csodák Palotájában is jártunk már. Mivel a város szélén található, csak ilyen hosszabb, legalább fél napos programokra érdemes nekünk eljönni. Nyilván aki a közelben lakik, az akár kisebb vásárlásokra is beugrik. Maga a pláza elég kihalt, a legkisebb forgalmúak közé tartozhat az én megítélésem szerint. A művelődési ház felőli oldalon található a Tesco, ide sokan jönnek nagybevásárlásra. A művelődési házban éveken át rendeztek februárban ásványbörzét, oda rendszeresen jártunk. Sajnos az idei évtől megszűnt ez a rendezvényt. Sok és ingyenes parkolóhellyel rendelkezik, az épület alatt és mögötte is lehet parkolni.
Kihagyhatatlan 2017. április 3.családjával járt itt
Igazán szép,az egész. Hatalmas üzletekkel teli,sok étterem,bőséges választékkal. Az árak elfogadhatóak. Gyerekekkel is érdemes ellátogatni oda. Tropikárium gyönyörü,alig tudtam kihozni a gyerekeket,annyira jól érezték magukat. Nekünk egy napos családi program volt. Vonattal is megközelithető. Most voltunk először,de visszamegyünk
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.