ilyenért elutazol valahová messze, mindenféle minimagyarországokat nézni, meg kisvasutazni Keszthelyre. De ez itt van! Én nem is tudtam róla! Csupa-csupa LEGO, termeken keresztül, döbbenetes mennyiségben és kreativitással. Mondjuk, kedves, mosolygós, barátságos lányok fogadtak a bejáratnál, és már ez eleve hozzátett az élményhez, mindegy megduplázta azt. Befizettem, kaptam karszalagot, egész napra jó, jöhetsz-mehetsz vele, aztán paff, bemenni és ez a LEGO-mennyország. A bejáratnál, jobbra és balra árúsítás is van, vehetsz mázsaszám legókat, bent meg mindenféle meglepi! Tükrös térségek a termekben, megnagyobbítják a teret, és aztán amit csak el tudsz képzelni. . . versenyautók, hajók, hidak, szigetek, vonatok, kastélyok, sci-fi lények és díszletek. . . és számtalan helyen legózási lehetőség. A kis tündérbündér leányka utánam is jött, és mutatott érdekességeket is. Hogy hol, milyen kapcsolókkal lehet mozgásba hozni egyes játékelemeket. És ő is legóbolond, ő csinálta részben ezt az egészet, meg javítja, karban is tartja, szóval megimádtam ezért is. Igazi élmény, ajánlom bárkinek, de beszéljenek a képek is!