2023. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. december 6.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Siváran mászkáltam a Camponában, és csupa negatív tapasztalatom meg véleményem volt róla. Aztán észrevettem, hogy az étkezőhelyeken kívül külön tétel itt az ittjartamon maga a Campona, meg ráadásul valami kockapark is... na, elmentem megkeresni, legalább valami legyen. Na, de ez szuper! Komolyan... ilyenért elutazol valahová messze, mindenféle minimagyarországokat nézni, meg kisvasutazni Keszthelyre. De ez itt van! Én nem is tudtam róla! Csupa-csupa LEGO, termeken keresztül, döbbenetes mennyiségben és kreativitással. Mondjuk, kedves, mosolygós, barátságos lányok fogadtak a bejáratnál, és már ez eleve hozzátett az élményhez, mindegy megduplázta azt. Befizettem, kaptam karszalagot, egész napra jó, jöhetsz-mehetsz vele, aztán paff, bemenni és ez a LEGO-mennyország. A bejáratnál, jobbra és balra árúsítás is van, vehetsz mázsaszám legókat, bent meg mindenféle meglepi! Tükrös térségek a termekben, megnagyobbítják a teret, és aztán amit csak el tudsz képzelni... versenyautók, hajók, hidak, szigetek, vonatok, kastélyok, sci-fi lények és díszletek... és számtalan helyen legózási lehetőség. A kis tündérbündér leányka utánam is jött, és mutatott érdekességeket is. Hogy hol, milyen kapcsolókkal lehet mozgásba hozni egyes játékelemeket. És ő is legóbolond, ő csinálta részben ezt az egészet, meg javítja, karban is tartja, szóval megimádtam ezért is. Igazi élmény, ajánlom bárkinek, de beszéljenek a képek is!
Fényképek (51)
Még több kép (41 db)