Szóval, ez nem volt zaklatás, semmi gonosz nincs benne, a hölgyek ott vannak, és várják a simogatókat. Meg az un. állatsimogatók is igen népszerűek, igaz, azt olvastam, hogy egyes helyeken gyakran kell cserélgetni az állatokat, mert idegbetegek lesznek ettől. De hát ez a dolguk, ezért vannak. Ez a hölgy, aki ezt a helyet üzemelteti, úgy tűnik, vett 8 macskát, elég különbözőek, kettő állítólag mentett közülük, de van pár méregdrága és ritka példány is. Azért élik le az életület egy kiszuperált üzlethelyiségben, mert arra vannak beállítva, hogy jönnek, fizetnek és vakargatják őket az emberek. Erre bérletet is lehet venni, meg van kedvezményes vakargatás is. Az intézményben papucsot kell felvenni a bejáratnál, és kezet kell fertőtleníteni a cicák érdekében. Aztán jegyet veszel és ami belefér. Egyik macska sem szalad el, tűrnek. A helyiségben súlyos, mély macskaszag van, a hölgy talán érezte is ezt, mert szaladt körbe a spay-vel és fújkált és esküdözött, hogy szoktak szellőztetni. Vannak emberek, akik ezt a fajta kommunikációt igénylik az állatokkal, és ezt állatbarátságnak hívják. A hármasom nem azt jelenti, hogy ez a hely "átlagos", mert egyáltalán nem átlagos.