2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
Múlt héten talán... kedvem szottyant némi múzeumi sétákhoz, és azzal múlattam akármilyen vallás istenének szép napjait, hogy bejártam a Google térkép szerint egy adott kis környék ilyen típusú intézményeit. Földalatti múzeum, evangélikus múzeum, retro élményközpont, meg például ez is. Borzasztóan szerencsés napom volt, mert mindenhol nagyon nyitott, nagyon kedves emberekkel találkoztam, minden ilyen múzeum személyzete előtt le a kalappal! Ide, az illúziókba még egyszer eljövök, azt hiszem, mert egy csomó dolgot kihagytam. elmentem az attrakció mellett, vagy nem próbáltam ki. Sokszor mászkálok egyedül, na, ez meg egy olyan hely éppen, ahol jó, ha társsal, társakkal mész. A belépőről nem nagyon sokra emlékszem, azt hiszem, ezt nem állami múzeum, így a matuzsálemi kor nem hat rájuk, viszont felmerült, hogy ha esetleg pedagógus voltam, talán. Ha ezt valamivel tudnánk bizonyítani.. pfff, öreg korodban mivel bizonyítasz? Túrtam-fúrtam a kis tasimban, és ilyenkor megvan néha sok kis lomlom, kacat, aminek már nem is gondolnád, hogy valaha hasznát veszed... közoktatási szakértő igazolvány, szakképzési szakértői, vizsgaelnöki... szóval, leltem hiteles okmányt. És működött is. Így aztán nekem nem fájt sokba. De mindegy is, ezen nincs mit spórolni, megéri! Először kicsit gyanakodtam, hogy túl gagyi kis cuccok lesznek itt, de nem, kifejezetten szórakoztató! Valóban becsap a látvány sokszor, valóban mókás kis képeket készíttethetsz magadról vagy egymásról, ha mással is mész, fotózni ugyanis itt szinte kötelező. De élvezet is, az biztos! Nekem nagyon tetszett, szórakoztatott, néha figyeltem másokat, hogy nekik mennyire tetszik, és működik ez mindenképp, ha nem veszel részt a bohóckodásokban, akkor nem csak megöregedtél, de meg is haltál elevenen. Volt egy kedves lány a személyzetből, aki segített "levágott fej" esetében. 70 év felett, tönkrement, törött ízületekkel, iszonyú nehezen, de azért négykézláb bemásztam helyre, de megéri, benne vagyok a mulatságban! Szóval, hálás vagyok az ötletért, imádom a személyzetet, mindenképpen visszamegyek még valakivel jószívvel hülyéskedni egyet! Ajánlom másoknak is, persze!
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval