Koller Galéria Budapest

Koller Galéria BudapestKoller Galéria Budapest
Koller Galéria BudapestKoller Galéria Budapest
73 fotó

Koller Galéria Budapest bemutatkozása

Az elegáns és polgári környezetű Budai Várban már évtizedek óta látogatható Magyarország legrégebben folyamatosan működő magángalériája. A többszintes, szoborkerttel rendelkező műteremházban meleg és családias hangulattal várjuk kedves vendégeinket.

2 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros
Fried Kastély Hotel Simontornya - Évindító Szállásvadászat Simontornyán
Fried Kastély Hotel Simontornya

Koller Galéria Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. január 11.egyedül járt itt
Nem pontosan ide készültem, de útba esett. Aztán, ha már ott van az ember. . . szóval ostobaság lenne kihagyni. Először is, ingyen van. Nem csak nekem öregségin, hanem másnak is. Rendkívül kulturált környezet, nagyon kedves nő fogad az ajtónál a recepción, bátorít, hogy menjünk, nézzünk erre is meg arra is, 5 szint van, van is mit nézni.
Koller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - BelsőKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - BelsőKoller Galéria Budapest - BelsőKoller Galéria Budapest - Külső képKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - EgyébKoller Galéria Budapest - Külső kép
Még több kép (39 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2017. május 18.egyedül járt itt
A Zenetörténeti Múzeumba tartottam, és útközben a Koller Galéria mellett mentem el. Hívogató volt a kiírás, sosem jártam még benn, így megnéztem. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon tetszettek az alkotások, főleg Párkányi Péter szobrai, amelyekből nemcsak benn a galériában, hanem a mesés kertben is kiállítottak több darabot.
Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest - Koller Galéria Budapest -
Még több kép (28 db) >>
Koller Galéria Budapest a térképen
1014 BudapestTáncsics Mihály u. 5.
06 1 356 92 08
Legnépszerűbb cikkek