Museum of Sweets & Selfies - Paulay Budapest bemutatkozása
Budapest egyik legmodernebb múzeumát talán nem is múzeumnak kellene hívni, hiszen inkább egy stúdió. A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményben vidám díszletek és installációk között készíthettek magatokról és egymásról szenzációs képeket.
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 16.a párjával járt itt
Hogy is fogalmazzak. . . tegnap elmentünk a nejemmel a selfie-múzeumba és iszonyatosan jót ökörködtünk! Hülyeség a köbön, pozitív értelemben. Nos, hát nem vagyok egy Barbie-rajongó tini, meg a feleségem sem az, de elengedni magad, önfeledten szórakozni tudni kell, mert különben gyakorlatilag meghaltál.
Amúgy nincsenek korosztályos jegyek, egységes személyes belépő van. Biztos van, aki öreg létére "méltóságon alulinak" tartja, hogy rózsaszín hátterekben nyerítve idétlenkedjen, én nem. Szóval mindent kipróbáltunk, beleúsztam a színes kis bigyókkal teli rózsaszín medencébe, lengetőztem eper ülőkén Tarzanként rózsaszín pálmák között, hintáztam banánhintán, másztam négykézláb, rózsaszín flamingók között tetszelegtem, megvolt a fíling rendesen! Amúgy nejem egy csipetnyit konzervatívabb tanárnő, de nem restellte elengedni magát ő sem. Én meg egy 71 éve nyugger vagyok, de miért kéne, hogy ez bármiben is megakadályozzon? Szóval, mindennek fényében ajánlom a helyet bármilyen korosztálynak nullától 100 éves korig!