Lekullogsz az alagsorba, aztán egyik irányban baltadobálás van, másik irányban meg a trash múzeum. Láttam, hogy amazon csajok tök lelkesen vagdossák a fejszéket a képzeletbell pasikba, hát hagytam őket kitombolni magukat, egyébként jó mulatság ez. Én meg öregesen betértem a múzeumba, mindez alsóhangon kb. 2400 forintomba került. Na, de az ittjartamért mindent! A kiállítás - mint látod - főleg filmes emlékeinkre hat, felhívják a figyelmet, hogy hozzá lehet nyúlni mindenhez, sőt, sok dologra rá is ülhetsz, szelfizhetsz, ehhez lett is volna kedvem, mert minden baromságban benne vagyok teljes mellszélességgel, de sajnos egyedül voltam, nem volt, aki segítsen fényképezni, dilizni, így aztán ez a része kimaradt. Van itt sok transzformer, meg Alien, de Predátor is, meg őshüllők, ha azokat szereted. . . Trónok harca trón is. Szóval, dilizni tényleg lehetett volna, csak még egy normális ember járt volna arra. . . Amúgy meg hát kb. ennyi, mint amit látsz. De jó, tartalmas szórakozás, nem bántam meg, hogy megnéztem.