Práter Residence Budapest

Práter Residence BudapestPráter Residence Budapest
Práter Residence BudapestPráter Residence Budapest
18 fotó

Práter Residence Budapest bemutatkozása

Az Aparthotel Prater Residence 2011 áprilisától várja vendégeit huszonnégy modern, teljesen felszerelt apartmannal. Az aparthotel a Corvin sétány, Budapest legújabb üzleti- és lakónegyede mellett, egy újonnan épült, lifttel és garázzsal rendelkező épületben található.

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
3Szolgáltatás
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk

Práter Residence Budapest vélemények

2016. május 26.családjával járt itt
Nekem összességében tetszett ez a szállás, a garázsba lifttel lehet levinni az autót, ami a szállás elhelyezkedése szempontjából így volt megoldható, ezért figyelembe kell venni az autó méretét. Ennek csak az a hátránya, hogy folyton kell kérni a recepciósokat, hogy segítsenek, mi külön magunknak nem tudjuk üzemeltetni, így sokat ki be járkálni az autóval nem volt nekünk célszerű.