Elsősorban azoknak ajánlanánk párommal a szállást, akiket a központ zajossága nem zavar, mivel frekventált helyen van, és minden elérhető, rövidebb távra szeretnék kivenni a hotelt. Ami nagyon tetszett a személyzet hozzáállása. Az egyik szobában nem működött a világítás, emiatt kaptunk másik szobát, ahol a klíma távkapcsolója megadta magát, de ezt is másodpercek alatt orvosolták.
Habár nem volt nagyon meleg, de azért fázni se fáztunk. A TV USB lehetősége kimondottan tetszett, aki így akar filmet nézni, erre is van lehetőség. Netes foglaláskor mindössze 5 perc telt el, tehát rendkívül gyors volt ez is. Az ágyak szerintünk kényelmesek, amit talán változtatnék a tulajdonosok helyében, valamivel nagyobb szekrényt is beraknék,aki pár napig maradna és nemcsak 1-2 éjszakára. Pozitív viszont, hogy van fogas, hova a kabátokat lehet felakasztani. A szoba bútorzata amúgy nagyon modern, ahogy a képek mutatják, az ágynemű friss, teljesen korrekt. Egy mini hűtő azért elférne a szobákban, illetve 1-1 tányér. Összességében megéri az árát. A mosdó víze kézmosáskor nehezen akart lemenni, gondolom, ha nem éjfél lett volna, és akkor szólunk, a személyzet arra is tudott volna megoldást találni (nyilván ilyen késői órán már nem akar az ember ilyen "pici" dolog miatt szólni. )Tehát látszik, hogy van még mit javítani az épületen. "