A Cotton House Szálló a '20-as, '30-as évek luxus hangulatát idéző, korszerűen felszerelt szálláshely a pesti belváros szívében, amely az év minden napján szívesen látja vendégeit. A hírességek neveit viselő, korabeli bútorokkal berendezett, légkondicionált szobák kellemes kikapcsolódást nyújtanak a pihenni vágyóknak.
A vendégek kényelmét szolgálja ezen kívül a Cotton Aqua Fitness terem, a Cotton Poker, valamint az Orfeum terem.
A fizetéshez csak dombornyomott kártyát fogadott el a terminál, sima bankkártyát nem, erre előre nem figyelmeztettek. Az érkezésem napján jeleztem, hogy a kísérőm csak másnap érkezik, bár eredetileg 2 főt jelöltem meg a foglalásban. Másnap reggel ismét jeleztem, hogy délután érkezik, ennek ellenére a második törülközőt estére elvitték !
! a szobából. Amikor a törölközőhiányt jeleztük, ugyanakkor szólt egy vendég az elcserélt tv távirányítóról, nyegle, lerázós választ kaptunk elsőre, bár végül kaptunk törölközőt. Szombaton késtek a reggelivel, a szálló által jelzett kezdéshez képest kb. fél órát. Az étteremhez vezető utat a hivatalos reggeliztetés kezdete után mosták fel, csúszós volt a lejutáskor. A reggelihez a kenyeret egy szekrény fiókból kell kivenni, ami kedves ötlet, csak éppen állott tippadt a zsemle, és nem volt teljes kiőrlésű lisztból készült. A szobában a minibárban elhelyezett italokhoz sörnyitóra lett volna szükség, de csak dugóhúzó volt bekészítve. A wifi nagyon gyenge volt, lényegében használhatatlan. A jacuzziból beindítás után jelentős mennyiségű kosz távozott.
Nagyon tetszett a Cotton House hangulata, a szoba berendezése, a kiegészítők (lámpák, telefonok), a személyzet segítőkészsége. Jó, hogy házon belül van szórakozási lehetőség (Cotton Club). A reggelizőhely szintén hangulatos, az ételek (virsli, rántotta) melegek voltak, frissen készültek.
Ami kevésbé tetszett, hogy éjjel nagyon hideg volt, és a 2 ágyas szobában csak egy póttakaró volt. A reggelizésnél nehezen lehet megtalálni az egyes dolgokat (tej, citromlé, narancslé), és az ott lévő lány sem tudott segíteni.
Akinek bejön a 30-as évek hangulata és a mozgalmas nagyvárosi miliőben egy kis pihentető zugra vágyik, annak ajánlom! Főleg a hatalmas sarokkáddal felszerelt szobákat. Kisebb finomításokat igényelne ( kicsit nyiszog az ágy, szorul a szekrényajtó, de lakható).