Ritkán fotózom egy szállodában, de azért vannak kivételek, ilyen Four Seasons Hotel is. Korábban jártam már itt egy ügyfelünkkel tárgyalni,de most megadatott, hogy itt is tölthettem az éjszakát plusz még egy teljes napot. Mesés a vendéglátás, a személyzet, az ízek, a frissen pörkölt kávé, minden minőségi, a szoba- ami lakosztálylett.
. a kilátás. Értem a nagyokat miért itt szálnak meg. Nem tudtam hajnali kettőkor olyat kérni, amit ne tudtak volna teljesíteni (DVD-film, ananász+fagyasztott málna)Nos a szobácska: a padlón is lehetne aludni olyan puha és tiszta. Csend, rend egyszóval minden mesés és akkora, hogy bújócskázni is lehet. Az ágy olyan kényelmes, hogy azt hittem lebegek. Az árak: ne kérdezd, mesés és hihetetlen. Imádtam.