Kedves Érdeklődő!
Krizsán András vagyok, a Hotel Oswaldo üzletvezetője, társtulajdonosa. A családi kézben lévő 13 szobás Hotel Oswaldót szüleim alapították 1998- ban azzal a céllal, hogy a kertvárosi, családias környezetet kedvelő vendégeknek nyugalmat, békét, pihenési lehetőséget biztosítson budapesti tartózkodásuk idejére.
Legyen az utazás célja szabadidő, pihenés, vagy munkavégzés, én folyamatosan azon dolgozom, hogy minden vendégünknek biztosítsam kényelmét, nyugalmát. Amennyiben Ön kedveli az öreg amerikai autókat, örömmel mutatom be magángyűjteményemet. Zárt kapus rendeszünk, valamint zárt parkolónk, éjszakai zárva tartásunk, kötelező online regisztrációnk, bőséges reggelink, igényes fodrászatunk ezt a szándékot kívánják szolgálni. Bejelentkezett vendégeink szabad mozgásáról a nap 24 órájában kapukódos beléptetőrendszer gondoskodik. Ha Ön ilyen szálláshelyre vágyik, szeretettel várom Budapest Dél- Pest, Pesterzsébet XX. kerületének szívében, a Pesterzsébeti Jódos- Sós Gyógy- és Strandfürdőtől 1,6 km-re, Csepel, Kispest, Soroksár között található szállodánkban.