Budapest legszebb részén, a Rózsadombon található Hotel Papillon 30 szobával és kerthelyiséggel várja vendégeit. Budapest legszebb részén csendes, nyugodt környezetben található szálloda közel van a városközpontba vezető tömegközlekedési eszközökhöz, és gyalogosan mindössze 30 percre a Budai Vártól.
A szálloda elfogadható helyen van, ami talán a legnagyobb előnye. Harmadjára szálltam meg itt. Eddig igazán probléma mentesen nem sikerült ott lennem. Ár érték arányban a cégnek aki foglalja a szállást megfelel, én viszont nem vagyok annyira megelégedve vele. A reggeli az értékelhetetlen, nem pótolják időben, és olcsó minőségileg kifogásolható termékeket raknak ki. Egy éjszakát ott tölteni éppen elég.
A szálloda legnagyobb előnye véleményem szerint az elhelyezkedése. Másik hatalmas pozitívum, hogy személyzet rendkívül barátságos. Második nap még reggeli előtt el kellett indulnunk, de voltak olyan kedvesek, és csomagoltak nekünk szendvicset. :) Tetszett, hogy a szobából simán ki lehetett menni az udvarra, és élvezni a csendet.
Sajnos, a szobánk ablaka a lépcsőházra nyílott, s ez több kellemetlenséget és bosszússágot okozott. Az egyébként elég szűk kis szoba így levegőtlen volt, este a kis méretű függöny alig takarta be az ablakot, s kora reggel felháborítóan zajos volt.
Mindkét reggel - bár szerettünk volna még egy kicsit aludni - zajra, "csörömpölésre" és a személyzet hangoskodására ébredtünk, amit a lépcsőház "jó akusztikája" még inkább fokozott. (valószínűleg a reggelihez való készülődés miatt volt, bár ki tudja? ! ) A fürdőszoba tisztasága, valamint az ágynemű és a törölközők állapota is igencsak kifogásolható volt. (az ágynemű foltos és szakadt, a törölközők szürkék és rossz szagúak voltak. ) Azt viszont mindenképpen ki kell emelni, hogy valamennyi recepciós nagyon kedves, figyelmes volt.