Hotel President Exclusive Boutique Budapest bemutatkozása
A Hotel President Exclusive Boutique exkluzív szolgáltatásaival várja kedves vendégeit a belváros szívében. A szálló gyönyötűen berendezett Superior kategóriájú szobái a felsőbb emeleteken találhatóak.
Impozáns és egyben lenyűgözően ízlésesen kialakított szálloda. Semmi giccs, semmi felesleges pompa, fényűző, de nem hivalkodó, otthonos, de érzed a LUXUST. Nagy szobák, amik otthonosak. Természetesen a kiszolgálás az ételek minősége is tökéletes. Ottvannak mögötted, de nem veszed észre, amint kérsz valamit megkapod, vendég vagy de érzed hogy egy picit otthon is.
Értik a viccet, kedvesek és barátságosak. FULL belváros, de még is csendes, szemben az MNB és az USA követsége, némileg biztonságos, de csak egy kicsit, Helipad a tetőn 😊