Mercure Budapest Korona Hotel Budapest bemutatkozása
A Hotel Mercure Korona a város szívében, a Nemzeti Múzeummal szemben található, a Duna-parttól pár percre; 421 hangszigetelt, légkondicionált szoba, étterem, bárok, tárgyalótermek, medence, szauna és parkolási lehetőség várja az üzleti utazókat és a turistákat.
A szálloda elhelyezkedése remek,szobákat nem tartják tisztán. Sajnos a zuhanykabin nem volt kitakarítva,szobában nincs friss levegő,mindezekkel ellentétben reggel korán kopogtatott a takarítónő,hogy már szeretne takarítani. Igy nem tudtuk pihenni,pedig a hirdetés szerint 12óraig lehet használni a szobát. A reggeli teljesen átlagos,inkább 3csillagos.
A személyzet viselkedése lenyugozott. Tisztaság mindenhol.konnyen megközelíthető, a környék gyönyörű, közel van a sétáló belváros hoz, ami csodálatos lett! Most tényleg Európa legszebb fővárosa, a Korona szálló mindezt kényelmessé elvezhetobbe varázsolja! Ajánlani tudom mindenkinek! A jo közlekedés segít eligazodni