Hotel Nemzeti Budapest - MGallery Budapest bemutatkozása
Az elegáns Hotel Nemzeti Budapest - MGallery központi fekvésének és meghitt, századfordulós hangulatának köszönhetően üzleti utazók és turisták számára is ideális helyszín. Az üzleti negyed, illetve a város látnivalói könnyen és gyorsan elérhetők, akár tömegközlekedési eszközökkel is.
Impozáns épület, kedves személyzet, otthonos és hangulatos szobák. Egy kicsit nekem egy [moderálva - a szerk. ] Soproni hotelre emlékeztetett mind épületileg,mind pedig hangulatilag. Családias feeling, remek és ízletes ételek / reggeli vár az itt pihenőkre. A város zaja kint maradt.
Ha wellness-ni szeretnél, akkor ez nem a Te szállodád, de ha egy nyugodt, ízléses és családias hotelt keresel a város szívében akkor ez az. Az Accor láncolat tagja.