2019. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. január 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha teltház van,és most az volt,nagyon zsúfolt az úszómedence és a szauna.
A szilveszteri vacsorához szép volt a terítés,nagyon finomak voltak az ételek.Kár, hogy
a korlátlan italfogyasztást nem tudtam kihasználni,mert csak száraz italok voltak.
Badár úr előtt le a kalappal.
Sajnos a zenével az volt a gond,hogy a DJ csak pörgős számokat játszott,nem látta,hogy ez nem tini buli?
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Petneházy Club Hotel további értékelései
2019.10.28a párjával
![]()
Csak ismételni tudnám a többi értékelőt.... miszerint szuper helyen közel mégis távol a város zajától szép környezetben stb.... nagyszerű faházak szaunával, jó levegő csend. Takarítás.... Szaunás faházat foglaltunk, ami nagyon tetszett is, de szerintem az ágynemű cseréjén kívül (legalábbis úgy...
2019.07.27csoporttal
![]()
Hivatalosan még Budapest közigazgatási határán belül található, de annyira messze esik a belvárostól, mintha már vidéken lennénk. Madárcsicsergős, jó, friss levegőjű üdülőhely, rengeteg zöld területtel, Budakeszi és Nagykovácsi között. Elhelyezkedése és kialakítása okán igen közkedvelt esküvői...
2019.01.13a párjával
![]()
Szilveszter előtt érkeztünk pár nappal a Petneházy Club Hotelbe, a szoba minden igénynek megfelelt, a fedett uszoda kellemes hőfokú, úszásra kiváló, a reggeli nagy választékú minden szempontból megfelelő, a szilveszteri program és vacsora kiváló és bőséges!!!
Ezek a szállások is érdekelhetnek