3 éjszakát töltöttünk el a Ramadában anno. Gyönyörű belső terek, kényelmes, tágas szoba, választékos svédasztal és monumentális élményfürdő várt minket. Az élményfürdőt imádjuk, oda azóta is rendszeresen visszajárunk. A hotelben azóta nem szálltunk meg, sajnos nagyon drága, az akciók sem igazán ütősek. Szeretnénk még azért a Ramadába is visszatérni egyszer. . .
Meglepetést akartuk szerezni 50. születésnapja alkalmából feleségemnek. A személyzet csodálatosan kezelte a helyzetet, tényleg mindenben a rendelkezésünkre álltak. Még külön kis ajándékkal is kedveskedtek. A meglepetés teljes sikerrel járt és csodálatos három éjszakát töltöttünk a szállodában.
Valóban lenyűgözött a szálloda rendje, tisztasága, nyugalma. Mindenképpen kiemelném a személyzet segítőkészségét, hozzáértését és kedvességét. Ami különlegesen érintett minket, hogy egy óriási épületben több száz vendég között is otthonosan éreztük magunkat, mintha mindenki csak értünk lett volna ott. Csodálni lehet mindent, amit értünk tettek.
A szállás csodálatos, a szolgáltatások minden igényt kielégítenek, az apartmanok tiszták, nagyon szépen kialakítottak. A félpanziós vacsora a szálloda nagyságához képest szegényesebb volt, mint amit vártunk, de a fürdőben található étterem kárpótolt érte!!! Összességében kiváló hely!!!
Csodálatos 3 napot töltöttünk itt 2012. decemberében. Mindennel elégedettek voltunk, fantasztikus ellátás, kiszolgálás, tisztaság, gyönyörű környezet! Ajándékba kaptuk ezt a lehetőséget, melynek nagyon örültünk. Ha lehetőségem lesz rá, szívesen visszatérek ismét ebbe a szép, hangulatos szállodába.
Véleményem szerint ez az egyik legjobb wellness szálloda ami a magyar piacon található. Már az elején a recepciósok kedvessége és a fényes, tág belső tér kárpótol azért, hogy ennyire ki kell menni a város szélére, hogy kikapcsolódhassunk eme remek szállodában. A gyönyörű panoráma lift kilátása okán elállt a szavunk a gyönyörűségtől.
Csodálatos kilátás nyílik a Megyeri hídra valamint az erdős területre, illetve nem szabad megfeletkezni a kinti medencékről sem. A szobák kényelmesek, semmi kivetni valót nem lehet bennük találni. Az étteremben kellemes nyüzsgés hallható és egy láthatóan jól összeszokott felszolgáló csapat dolgozik a vendégek kifogástalan kiszolgálásán. A vendégek a svédasztalról és az étlapról is választhatnak, kinek mi a szimpatikus. A választék közepes ugyanúgy mint az étel minősége. Viszont ami a wellness részleget illeti, azelőtt le a kalappal. Ugyanis egy igazi fürdő komplexum tartozik a hotelhez, ami minden igényt kielégít. Fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott ez a szálloda.
Végre egy besorolásához méltó szálloda! Amint belépünk a hotelbe hatalmas üvegcsillárok, festmények és tágas lobby tárul elénk. Nagyon elegáns a recepció kialakítása is. A recepciósok lehetnének kicsit mosolygósabbak és barátságosabbak, de alapvetően nagyon precízek voltak és mindenről tájékoztattak minket.
Bár mi utalvánnyal utaztunk, így is kértek a recepción egy nagyobb összegű depositot, ami kicsit váratlanul ért minket. A szobák gyönyörűek: modern, stílusos berendezés, tágas fürdőszoba, szép kilátás, valamint (végre! ) rendesen szigetelt ablakok és falak. Az étterem nagy, nem kellett sorban állnunk semmiért, mert egyféle ételt két-három chafingben is kínálnak. 5-6 féle főételből lehet választani, külön biosarok, sajt- és salátabár is van. A felszolgálók nagyon figyelmesek és udvariasak, mindig volt pár kedves szavuk hozzánk: én kifejezetten szeretem, ha érdeklődnek, hogy ízlett az étel vagy ha tudnak ajánlani valamit a választékból. Tetszett, hogy a szakácsok is kijöttek a konyháról és figyelték miből mennyi fogy, miből kell még hozniuk. A lobby bárban isteni kávét ittunk és ahogy annak mindenhol természetesnek kéne lennie, egy-egy kis pohár vizet is hoztak hozzá. Sajnos ezt a figyelmességet a legtöbb szállodában, kávézóban nem tapasztalni. A wellness-részleg sem okozott csalódást, egyedül a gőzfürdőt nem lehetett használni karbantartás miatt, amit kicsit sajnáltam, mert bárhová megyek, mindig a gőzfürdő van üzemen kívül :) Klassz a külső, fűtött medence, este nagyon hangulatos volt kinn fürdőzni. Rengeteg pihenőágy és szék áll a vendégek rendelkezésére, nem kellett sokat keresgélnünk szabad helyért. Igazság szerint negatívumot nem nagyon tudnék mondani, nagyszerű szálloda, csak ajánlani tudom!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár • büfé