A Sas Club Hotel Budán, csendes zöldövezetben, a Sashegy és a Farkasréti temető közelében helyezkedik el. A szálloda a nyugalom szigete mely ideális elhelyezést nyújt autóval érkezőknek az M1/M7 autópálya közelsége és a szálloda saját parkolója miatt. A belváros autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.
Útban hazafelé töltöttünk egy éjszakát a fővárosban. A hotel több különálló épületből áll, mi a legfelső (legkevésbé színvonalas) épületben voltunk. A szoba és a hotel fekvése gyönyörű, a tömegközlekedés a belvárosba kiváló.
Jó minőségű ágyak, "csak" a fürdőszobával (alacsony víznyomás, eldugult zuhanytálca) és a takarítás színvonalával (por, pókhálók, a fürdőablak vonatablakra emlékeztetett) volt problémánk. Összességében több szólt mellette, mint ellene.