Silver Hotel Budapest City Center Budapest ★★★

a 408 budapesti szállás közül
Kategória
Három csillagos szálloda
Silver Hotel Budapest City Center Budapest
Silver Hotel Budapest City Center BudapestSilver Hotel Budapest City Center Budapest
6 fotó

Silver Hotel Budapest City Center Budapest bemutatkozása

A Hotel Silver egyedi építészeti megoldás eredménye: a modern, légkondicionált szobákat és közösségi helyiségeket egy múlt századi polgári házban hozták létre emelet ráépítéssel, megőrizve annak építészeti stílusát. A szálloda a város szívében található, így szinte része Budapest kulturális és szórakoztató negyedének.

1 vendég értékelése alapján

100%
1Ár / érték
2Szolgáltatás
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Előszilveszter
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?

Silver Hotel Budapest City Center Budapest vélemények

Szörnyű 2016. május 3.egyedül járt itt
Hol volt, hol nem volt, Silver Hotel az egyéjszakás "kaland". Előljáróban tisztázzuk: szállodás családba születtem, és gályáztam is rendesen napi 16 órában fénykoromban úgy 25 éven át, lentről föl, egész vezetőszintig, Budapest legeslegnívósabb szállodáiban.
Silver Hotel Budapest City Center Budapest - SzobákSilver Hotel Budapest City Center Budapest - SzobákSilver Hotel Budapest City Center Budapest - SzobákSilver Hotel Budapest City Center Budapest - SzobákSilver Hotel Budapest City Center Budapest - EgyébSilver Hotel Budapest City Center Budapest - Belső
Még több kép (3 db) >>