A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében.
A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
Tisztel szallasado! Rendkivul tetszett nekem, hogy mikor megerkeztem Onokhoz, hogy a szobamat elfoglaljam, szembesultem egy kedves foggadtatassal. 1700km vezettem le, faradt voltam, de a recepcion mar az elso benyomasommal feltoltodtem, es eszt az erzest csak fokozta, a szoba. . nagyon szep lakosztaly tarult elem. Koszonom, es szeretnek rendszeres vendeguk lenni.
A szemelyzet nagyon kedves es mosolygos. . . . Az agyak egy kicsit kicsik a ket külön agyas szobaban. Az interneten a foton nagyobbnak latszik. Ha elöre ertesitettek volna a recepcion,hogy a szauna hasznalatahoz elöre szolni kell,tudtuk volna hasznalni a masodik napon. . . . de nagyon keszsegesek voltak,amikor megkerdeztük,miert nem müködik.
sajnos aznap mar nem volt idönk kivarni,mig felmelegszik. Mindent összegezve nagyon kellemes volt a tartozkodas. Köszönjük