Erdélyi Zsuzsanna Budapest

Szobor
Erdélyi Zsuzsanna Budapest
Erdélyi Zsuzsanna BudapestErdélyi Zsuzsanna Budapest

Erdélyi Zsuzsanna Budapest bemutatkozása

Erdélyi Zsuzsannát, avagy a lélek régészének mellszobrát Borbás Márton készítette el. A szobrot a Magyar Zene Háza és a Néprajzi Múzeum közötti sétányon 2023. május 25-én avatták fel.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Kristály Hotel Keszthely - Szilveszter
Kristály Hotel Keszthely
Hotel Korona Wellness Eger - Karácsony
Hotel Korona Wellness Eger

Erdélyi Zsuzsanna Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Érdekes 2023. június 13.egyedül járt itt
Erdélyi Zsuzsanna néprajztudós szobra hol állhatan jobb helyen, mint az új néprajzi múzeum közelében? Nem is olyan régen avatták. (Még egy hónapja sincs) De mindezen túl nem is volt akárki. A Kossuth-díjas tudós tisztelői szerint a lélek régésze volt. A népi vallásosságot kutatta, a szöveghagyományainkat.
Erdélyi Zsuzsanna Budapest - EgyébErdélyi Zsuzsanna Budapest - EgyébErdélyi Zsuzsanna Budapest - Külső kép