Kolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest Budapest
Kolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest Budapest
1 értékelés
Nemrég röppent fel a hír, hogy (népszerűen elterjedt nevén) Kolodko Mihály új miniszoborral lepte meg a fővárost, és az sem véletlen, hogy hol van. Ilyenkor a rajongók pár napig az idegösszeomlás szélén tántorognak, amíg ki nem derül, hogy hová kell szaladni rajongani. Két medvéért: Hát hová? A Medve utcába.
Még pontosabban, oda, ahol a Vitéz utca kereszteződik vele. És akkor íme itt van, Mása hanyatt fekszik, láthatóan élvezi az életet, a kis Paddington a hasán ül. Már elég sokan megrajongták, a két mackó orra eléggé ki van fényesedve. Nekem meg akadt egy eretnek gondolatom is, de lehet, hogy nincs igazam, szóval úgy látom a képeken, hogy Paddington vidáman bemarkol Mása lába közé. . . Öööö. . . többször megnéztem, és igen. Te is úgy látod? Na, sebaj, ez nem von le semmit a cukkeráj értékéből, csak még érdekesebbé teszi azt. Megindítja a fantáziát. . .