Magyar Igazság kútja Budapest

Magyar Igazság kútja BudapestMagyar Igazság kútja Budapest
Magyar Igazság kútja BudapestMagyar Igazság kútja Budapest
7 fotó

Magyar Igazság kútja Budapest bemutatkozása

Az 1929-ben emelt kúttal Viscount Rothmere előtt tisztelegnek a magyarok. Az alkotás a FővárosiSzabó Ervin Könyvtár előtt található, Szentgyörgyi István, Krausz Ferenc és Seenger Béla keze munkája.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Magyar Igazság kútja Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Érdekes 2024. május 6.egyedül járt itt
Hű, a mindenit, ezt a szobrot, pontosabban kutat már vagy hússzor megnéztem, lefényképeztem mindenféle napszakban, itt jártam munkába, ebédelni, meg hazafelé is évekig, meg nem mondanám, hogy az a tengersok fotó hová került az évek során. . .
Magyar Igazság kútja Budapest - Külső képMagyar Igazság kútja Budapest - Külső képMagyar Igazság kútja Budapest - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Érdekes 2024. május 1.csoporttal járt itt
Szomorú emlék a múltból, közvetetten ebben is Trianon köszön vissza, még ennyi év távlatából is. A Szabó Ervin Könyvtár előtt álló alkotás avatására 1929-ben került sor, Lord Rothmere iránti tiszteletből állították.
Magyar Igazság kútja Budapest - EgyébMagyar Igazság kútja Budapest - EgyébMagyar Igazság kútja Budapest - EgyébMagyar Igazság kútja Budapest - Egyéb
Még több kép (1 db) >>