Roma Holokauszt Emlékmű Budapest

Roma Holokauszt Emlékmű BudapestRoma Holokauszt Emlékmű Budapest
Roma Holokauszt Emlékmű BudapestRoma Holokauszt Emlékmű Budapest
9 fotó

Roma Holokauszt Emlékmű Budapest bemutatkozása

Budapesten, a belvárosban található az a háromszög formájú Roma holokauszt emlékmű, amely arra a cigányságot megkülönböztető jelre utal, melyet a második világháború idején alkalmaztak. A mű a krematórium izzó kemencéjét jelképezi, belsejében pedig egy bronzból készült, megnyomorított emberi alak vonalai rajzolódnak ki.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós

Roma Holokauszt Emlékmű Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2023. február 27.egyedül járt itt
A roma holokauszt egyik emlékműve a Dunaparton van, egészen pontosan a Nehru rakparton, a Szabadság és a Petőfi híd között. Mivel nagyon érdekel a porajmos (ezt többféleképpen is írják), azaz a roma holokauszt, amiről sokkal kevesebbet beszélünk, mint amennyit kellene, ezért meglátogattam, hogy ugyan már, mi ez? Nos. . hát szóval.
Roma Holokauszt Emlékmű Budapest - EgyébRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - EgyébRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Külső képRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Külső képRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Külső képRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Külső képRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Külső képRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - EgyébRoma Holokauszt Emlékmű Budapest - Egyéb
Még több kép (6 db) >>