Érdekes
2023. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. január 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem mondom, hogy Plank Antal Kolodko Mihály babérjaira tör, de azért van némi párhuzamosság a gerillaszerű miniszobrászat terén. Plank kicsit más, a szobrai is kicsit mások, az üzenetei nem annyira dörzsöltek, de nem fukarkodnak a szellemesség erejével előállni néha. Kőbányán, a nagy lakótelepen vagy egy hosszabb sétány, többek között bolttal, óvodával, lehet a parkszerű környezetben andalogni, és ide is kerültek meglepetésszobrok, de ide Plank Antal ültette be őket a kőbe. Ahogy a Széll Kálmán téren is szanaszét megtalálod a kis munkáit. Itt is keresni kell. Szerintem sétáltam egyet, de nem is találtam meg mind, Lehet, hogy egy másik séta is szükséges, hogy mindent felfedezz! Utólag láttam, hogy kihagyhattam ezt-azt... sebaj, viszont találtam kukoricát, zöldborsót, szál rózsát, kis törpebejáratot, szőlőt, meg még sok mindent, nem mesélem el mind, menj el, győzz le, találj többet, mint én! Tényleg jó szórakozás, van, ahol a fű jól ránőtt és már keresni kell! Mint hajdanán a húsvétokon a pirostojást.
Fényképek (28)
Még több kép (18 db)