Ez a srác nem egy mai gyerek. A 60-as évek óta itt ül, valamikor még díszkútként is funkcionált. Aztán elapadt a vize, ahogy korosodott. A terület megváltozott körülötte, bokrok és fák nőttek fel, valamint a bekerített játszótér lett a divat, sokféle oka van ennek. Szóval ő közben itt ül, nézi a változásokat, és láthatóan nem öregszik.
Azt a labdát meg azóta szorongatja, mert nincs egy mások kősrác, akivel játszani lehetne. . . de ha már Törőcsik Mari park. . . ez a fiú Törőcsik Mari kortársa is volt.