Fővárosunk legfiatalabb fürdőkomplexuma, a zuglói Paskál Gyógy- és Strandfürdő több medencével, vízi bárral üzemelő élménymedencével, számos wellness szolgáltatással, valamint a fürdő különlegességének számító egyedülálló geotermikus szaunával várja vendégeit.
Az egész évben használható fürdőelemek között találjátok a 38°C-os gyógymedencét, a váltófürdőt hideg-meleg (42°C, illetve 20°C-os) gyógyvizes medencével. A legkisebbeket babamedence várja, ami 32°C-os. A 36°C-os élménymedence élményelemeit automata időzítő működteti, és a külső felében vízibárban frissíthetitek fel magatok, míg a 34-36°C-os relax medencében kicsit lazíthattok. Ha szeretnétek kicsit átmozgatni magatokat, a nyáron nyitott, télen pedig fedett 33 méter hosszú, 26°C-os úszómedencében megtehetitek. A 32-36 fokos strandmedencét se hagyjátok ki, bármelyik évszakban is látogattok el ide - télen ugyanis felmelegít, nyáron pedig hűsít!
Nem emlékszem először mikor jártam ezen a strandon, talán 2014-ben, jóval a strand felújítása előtt. Akkor gyalázatosan nézett ki. Koszos wc, (be se mertem menni) kevés és ócska medence, rossz állapotú járda. A felújítás után tegnap voltunk először. Nagyon kellemes meglepetés volt. Nagyon szép lett, sok a medence, külön rész van a kisgyerekeknek.
A füvesített rész lehetne ápoltabb, a fű elég elhanyagolt, de van elegendő árnyékos terület. Sokan voltak, mert jó idő volt, de nem volt tömegnyomor. Csak bankkártyával lehet fizetni, illetve a strandon feltölthető valamilyen kártyával, ennek nem emlékszem a nevére. Amit kritikaként mindenképp meg kell említenem, az az, hogy az öltözőrész rettenetesen szűk. Szinte lehetetlen elférni. A szekrények annyira kicsit, hogy egy pár cipő meg egy kisebb táska alig fér el benne, nem hogy a ruhák. A szekrényeket egy dolgozó nyitja-zárja, ő egyfolytában rohangál a vendégek miatt. Ha épp nincs ott, várni kell, míg előkerül. A másik ami szót érdemel,a büfé. Iszonyatosan koszosak voltak az asztalok, padok. A büfé nagyon drága, de a kínálat bőséges. A mosdók megfelelően rendben vannak. A fedett (wellnessz) részen bent nem jártunk, az nem tudom milyen lett. Összességében nagyon kellemesen el lehet a strandon tölteni családdal együtt jó pár órát, pedig a felújítás előtt megfogadtam, ide többet nem jövök, de tényleg szépen és igényesen meg lett csinálva és nagyon jól éreztük magunkat.
Kihagyhatatlan 2017. november 23.a párjával járt itt
A Zsigmondy kártyához idén kaptunk egy ingyen belépőt a Paskál Fürdőbe, ezért eljöttünk meglátogatni egy napos novemberi hétköznap. Munkanap ellenére viszonylag sokan voltak, és nem külföldi turisták, hétvégén nem lehet könnyű helyet találni az ingyenes parkolóban.
A fedett rész nemrég készült el, gyógymedence, termál medence, tanmedence, több féle szauna és gőzfürdő van benne. Az úszómedence sátorral lett befedve, így télen is használható, és egy sátorral fedett kijáró vezet a kinti meleg vizes medencéhez. Az egész napos belépő 2. 200 Ft, ami a szaunákra is érvényes, így nemcsak a külföldiek számára megfizethető. Igazán szép napot töltöttünk itt.
Kihagyhatatlan 2016. október 11.a párjával járt itt
A Dagály fürdö bezárása után kerestünk egy busszal, villamossal jól elérhetö fürdöt, amely kicsit a helyi lakosság részére szól, és nem olyan felfedezett a külföldi turisták számára. A fürdö modern, szép, kiváló termal medencéi vannak. A kinti uszómedencét sátorozzák ,ez majd biztositja az úszás lehetöségét is egész éveben.
A személyzet kedves, segitökész, a tisztaságra nagyon sok gondot forditanak. Büfé is kapcsolt a fürdöhöz. A látogatást mindenkinek ajánlom.