emeleten egy étterem is közbeékelődik. A legnagyobb teremben van az úszómedence, amely mellett egy kis finn szauna és pihenőágyak is helyet kaptak, s ez a rész már reggel 6 órától látogatható. A wellness részlegbe külön jegyet kell váltani, ez 8-kor nyit, itt aroma- és finn szauna, gőzkabin és jégkása található, valamint egy másik egységben többféle hőmérsékletű medence 16-42 fokos vízhőmérsékletekkel, hátmasszírozó vízsugárral, jacuzzival. A tetőterasz egészen különleges, hiszen itt található egy kör alakú élménymedence 36 fokos vízzel, ahonnan pazar panoráma nyílik az egész Duna-partra, a hajókra, a budai várhegyre, nyugati oldalról pedig a Gellért-hegyre és tetején a Szabadság szoborra. Fantasztikus élmény! Itt a legfelső szinten napozóteraszt is kialakítottak. A fürdő legszebb belső része a török kori 8-szögletes medence, az eredetit idéző berendezéssel, ami nagyon el van dugva. Igazából ez az egyetlen negatívum, amit el tudok mondani, bár vannak a falakon útbaigazító táblák, de mégis nehéz eligazodni, aki először jár itt, az az emeletek, lépcsők, különböző helyiségek között el tud keveregni, először én is ide-oda kóvályogtam, nem tudtam átlátni a helyet, hogy pontosan mi merre van. A wellness részben adnak ingyen szauna lepedőt, viszont a fürdő részen nem. Az úszómedencében mindenkinek kötelező az úszósapka, a jegypénztárnál lehet venni, ha valaki nem hoz magával. A fogadó csarnokban a kávézóban lehet frissítőket, szendvicseket vásárolni. A hétvégi kombinált felnőttjegy 4000 Ft-ba került. Különlegességként éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik hétvégenként.