2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bugacpusztán megrendezett Kurultáj hagyományőrző rendezvény egyik protokollszállása a Bucka szállóban volt.
Gyönyörű zöld kert, rendkívül kedves kiszolgálás, alacsony, de nekünk pont megfelelő komfort. Örültünk, hogy volt hűtő a szobában, mindig van nálam sör s az nem igazán jó melegen. Elviseltük volna, ha légkondi is van a szobában, de nem volt, így aztán szellőztettünk, szerencsére éjjel lement a hőmérséklet.
Tetszett a dekoráció, jó volt a reggeli, nyilván ezen is lehetett volna javítani, nem arra gondolok, hogy homár és osztriga legyen a választékban, hanem pl a citromlevet valódi citromra cserélni. Értékeltük, hogy volt frissen sült finom rántotta, koktélparadicsom, uborka, paprika, vaj, méz meg többféle felvágott, s persze friss (ipari) kenyér.
Összeségében nagyon jól éreztük itt magunkat, végre jól aludt az egész család, jobban, mint otthon.
Személyzet: Tisztaság: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Ezek a szállások is érdekelhetnek
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa
35.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül