Nagyon jól éreztük magunkat a szálláshelyen! A személyzet barátságos, a szoba kellemes, a környezet megnyugtató és rendezett. A reggelinél sajnos voltak kisebb hiányosságok ( a tojás és a virsli hideg volt, a gyümölcslé vizes ), de bőséges választék volt, így végül nem maradtunk éhesek! A csárdában a vacsora bőséges, ízletes. Megyünk még a Forsterbe!
Tökéletes pihenést biztosító szállás, csodás környezetben, jó levegő, kis állatparkkal az udvaron. A szoba tágas, nagy terasz tartozik hozzá, az ágy kényelmes, tv és hűtő is rendelkezésre áll. A csárdában kitűnő reggelit kaptunk, frissen készítették kívánságunkra a tojást, remek a kávé, kedves, készséges a személyzet.
Nagyon szép helyen töltöttünk a szilvesztert. A szolgáltatások első osztályúak, az ételek bőségesek, ízletesek voltak nagyon étvágygerjesztően tálalva. A személyzet kedves, segítőkész és udvarias! A szoba tiszta bár egy kicsit szűkös. Az egyébként remek programok kicsit unalmasra sikerültek "hála" a kritikán aluli ceremóniamesternek.
Ha a szálloda nem akar több vendéget veszíteni akkor gyorsan lecserélik! Többen voltunk akik a tavalyi szilveszter sikere miatt választottuk újra a Forster Vadászkastélyt évzárásra és az unott, a vendégekkel nem foglalkozó ceremóniamester miatt kicsit rossz szájízzel távoztunk leszögezve, hogy jövőre nem itt fogunk találkozni!
Tetszettek a programok és a programok alatt az "ellátás"! A szolgáltatás nagyon magas szintű volt! Szuper konyha! A szilveszteri vacsorán a jó hangulat, remek zenekar mellett a "korlátlan ital fogyasztás" Magyarország-on szerintem egyedülálló! Még a külföldi "all inclusive" ellátások színvonalát is magasan felülmúlja!
( a szokásos bor és több fajta sör mellett pl. Üdítők és rövid italok rendkívül széles választéka! ) Gyönyörűen feldíszített szilveszteri terem! Gratula a tulajnak! ! ! ! !
Második alkalommal jártam itt. Most március 15-17-i hétvégére vettünk párommal egy programokkal ötvözött hétvégét. Kutyabarát szálloda és ezt ki is használtuk. Rendkívül szép 3 nap lehetett volna, ha az idő nem dolgozik ellenünk. A szállás tiszta és tágas volt, wifi tökéletes és a személyzet készséges, rugalmas.
Programunkban volt egy pálinka- és borkóstolás. Igényes és szívélyes vendéglátás volt. A sétakocsikázás sajnos az esőbe fulladt, bár vendéglátóink rugalmassága túlmutatott a kötelező szinten. A falubeli emberrel többször is egyeztettek, hogyha elállna az eső, akkor vinne-e minket. Nem rajtuk múlt a vágyott program. A számlán, legnagyobb meglepetésünkre egy mínusz összeget találtunk : - 3500Ft- rosszidő kedvezmény :D
Az étkezésre csak azért adtam 4 és nem 5 csillagot, mert bár az ételek finomak, elsőrangúak voltak, még túlzottan bőségesek is (kb 1. 5 adag minden), de az éppen jelenlevő felszolgálógárdától függött az, hogy kedvesen és figyelmesen kaptuk az ételt, vagy tőszavakban, sőt figyelmetlenül, mást kihozva. Az is változó volt, hogy a leves ugyanabban a csomagban tányérban, vagy csészében járt-e és a palacsinta sem úgy nézett ki egyik nap, mint a másik nap. (egyik nap a lekváros palacsinta háromszögbe volt hajtogatva, tejszínhab díszítéssel, következő nap görgetve, palackos tejszínhab pöttyel)
Csodálatos szilvesztert töltöttünk a Forster vadászkastélyban! Szép szálloda, tiszta és tágas szoba, gyönyörű környezet. Az ételek bőségesek, ízletesek voltak. A négy nap alatt nem hagytak unatkozni, folyamatosak voltak a jobbnál-jobb programok. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy még visszatérünk!
Jó volt az elhelyezés, kiválló volt az ellátás, a program és a koszt. A WiFi a szobánkban (szerencsére) csak gyengén volt fogható, ezért számos programban részt vettünk és sokat sétáltunk.
Kedves fogadtatásban volt részünk. Egy nagyon szép környezetben lévő Hotelben voltunk négy napon át, melybe a szilveszter este is beletartozott, ahol megtapasztalhattuk, hogy az ott dolgozó emberek milyen készségesek, mennyire megtesznek mindent a vendégekért, hogy jól érezhessék magukat.
Naponta különböző programokban lehetett részt venni, melyekben jópofa, szórakoztató játékos vetélkedők is voltak. Nagyon profi módon volt minden megszervezve, csak gratulálni tudunk a vezetésnek és a beosztott dolgozóknak is. Külön elismerésünk a szakácsnak, nagyon finom étkekben volt részünk, mely igen bőséges volt. Nagyon jól éreztük magunkat, erre a szép helyre egy nyári időszakban is szívesen elmennénk újra, valószínűleg akkor még szebb lehet ez a ragyogó hely. Gratulálunk és köszönünk mindent a Forster Vadászkastély és Hotelnek. Üdvözlettel: egy jó érzésekkel távozó vendég
Csodálatos környezet, pazar szolgáltatás, udvarias, segítőkész alkalmazottak. az ellátás és az ételek nagyon jók voltak. negatívum: szilveszterkor túl zsúfolt volt a rendezvényterem,szűk volt a mozgástér. a mosdóban hiányzott a folyékony szappan.
Mindennel meg voltunk elégedve, de egy kicsit zsúfolt volt a szilveszteri gálavacsora vendégserege. Alig lehetett közlekedni az asztalok között, pláne a vacsora ideje alatt. A felszolgáló személyzet bravúros egyensúlyozással tálalta a vacsorát minden elismerésünk nekik. Persze ez nem rontotta a színvonalat. Másodszor voltunk itt és nem utoljára.