A Hotel minden része nagyon ízlésesen berendezett, nem kivétel ez alól a bár rész sem! ! A délutáni süti kínálatkor mi is mindig odamentünk, nekem például ez külön tetszett az ott tartózkodásunk alatt. Még a sarokban lévő sakkozást is kipróbáltuk :) Kipróbáltunk 1-2 italt itt, amit aztán a szobaszámlához irattunk.
A Buddha bár a recepcióval egy légtérben működik. Néhány kerek kisasztal székekkel, valahogy egybeolvad a helyiség többféle funkciója. Délután itt látják vendégül a a ház vendégeit egy szelet sütire. Persze nap közben is tartózkodik egy fiatalember a pult mögött.
Ha valakinek ihatnékja támad, odamegy, vesz egy kis üveg kólát, amit a kezébe nyomnak, mehet vele, amerre lát, és ezért mindössze 27 % felszolgálási díjjal fejelik meg a vételárat. Lesütött szemű Buddha képe a falon. Szép.