Elsősorban azért szerettem volna visszajelzést írni, hogy kifejezzem az étteremben dolgozó - tetovált combú - hölgy felé az elismerésem. Nem tudom hogyan képes ép ésszel és ilyen türelemmel vinni a helyet. Amikor nyílik az ajtó, csilimpol egy csengő. A telefon szó szerint folyamatosan cseng. A vendégek tobzódnak a pultnál.
Ő meg halálos nyugalommal és kedvességgel kezeli a megrendeléseket, a kérdéseket, a fizetést. Kétszer is ettünk itt amíg itt nyaraltunk. Az frissen sült ételek teljesen rendben voltak, a pizza egészen jó volt. Mindenféle indokokkal ajándék kólákat kaptunk. Egyszer a nagyobb értékű rendelésért, egyszer meg mivel állítólag sokat kellett várnunk. Bár én nem siettem sehova, de azért kedves gesztus. Kérem a hely üzemeltetőjét, hogy becsülje meg ezt a munkatársat, mert még egy ilyet nem talál.
Nagyon merész voltam mert két kebabot is rendeltem pitában, akkora adagok voltak, hogy alig bírtam megenni. A pita tészta pedig finom ropogósra volt sütve. . . Tudva levő, hogy ezt a témát törökök "vágják", de itt magyarok dolgoznak. A kebab isteni finom és a kiszolgálás is gyors. Nem gondoltam volna hogy itt találok rá az "igazira".
. . Az asszony pizzát evett az is finom volt. Az ár- érték arány szerintem kiváló, A hely tiszta. Ha erre járunk biztosan betérünk! Ajánlom mindenkinek!