Évek óta visszatérő vendégek vagyunk. Először nem itt szálltunk meg, csak betértünk, mert közel volt az étterem a szállásunkhoz. Az első "véletlen" látogatásból évről-évre állandó program lett. Most már mondhatni, visszatérő törzsvendégekké váltunk, már elképzelni sem tudnánk, hogy máshol szálljunk meg.
Az üzemeltetők és köztünk barátság szövődött, melyet a távolság sem gyengít. Úgy fogadnak bennünket, mintha hazatérnénk. A beszélgetések, sztorik, ott folytatódnak, ahol előző évben abbamaradtak. Na és az ételek. . . Párjuk nincs, mind mennyiségben-ízben, mind tálalásban. Na és a felszolgálás? Meglátszik, hogy a főúr egy igazi "békebeli" vendéglátós!
Pihenni voltunk Bükön, és elindultunk, hogy ebédeljünk valahol. Betértünk ide, mert szimpatikusnak helynek találtuk ,és a szállásunkon is ajánlották nekünk,hogy nézzük meg. Nem csalódtunk benne. Nagyon hangulatos kis hely. Kitűnő volt az étel,és a kiszolgálás is. Remekül éreztük magunkat. Ha arra járunk ,biztosan betérünk még oda!
Nem volt előre megfontolt választás az étterem választása. Arra jártunk, megéheztünk, betértünk. Nem csalódtunk, sőőőt! Az étterem nagyon hangulatos, a berendezése és felszolgálónak is köszönhetően. Az ételek pedig remekek, finomak, bőségesek. Legközelebb már nem véletlenszerű lesz az odalátogatásunk. Egy baj van csupán, hogy nagyon messze lakunk e remek helytől.
Hangulatos,szépen berendezett,jól megközelíthető. Nagyon udvarias és igen jó humorral megáldott pincérrel találkoztunk. Ajánlott ételt,italt egyaránt. Finom és bőséges ételt kaptunk és a bor amit ajánlott a libacombhoz is nagyon kellemes volt. a humora amivel ezt tálalta nagyon tetszett nekünk,ha arra járunk nem hagyjuk ki,hogy betérjünk. Jó szívvel ajánlom.
Nagyon kellemes élmény volt mind a hely berendezése, hangulata, mind pedig az ételek minősége, mennyisége, tálalása. S ehhez még hozzájött a pincér (tulaj? ) megnyerő modora, nem tolakodó, de mégis jelen lévő érdeklődése. Az is tetszett, hogy a hely megőrizte a kisváros hangulatát.
9737Bük, Bükfürdő, Kossulth u. 38.
06 94 358 081
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad gyerekmenü kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség széles borválaszték