Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebből lett egy apartmannház. Ha már van vendégkörünk, szolgáljuk is ki őket: építsük be az előkertet, abból legyen étterem! De elsőre kicsire sikerült, toldjuk meg széltében, a teraszt is fedjük, falazzuk be! A toldozgatás belülről is észrevehető: az eredeti étteremhelyiség gipszkartonnal fedett, a toldás pedig belülről üveggel, vagy plexivel, rajta kívülről valami mással. De legalább benn is folytatták a szörnyűséget. A középső és a szélső harmadok közt szinteltérés, az átjárók és a falnyílások magassága változó, az ülőhelyként szolgáló háromszemélyes padokból négyfélét sikerült megszámolnom, fogas is legalább háromféle volt. Falakon képek: italreklám, majd egy golfütő-szortiment, egy eredeti lóhám, egy polcra helyezett világítótorony, végül a bal szélső étteremharmadban mű orchideák egyes asztalokon. Egy kis ugrás a mellékhelyiségre: az előtér vaksötét, ffi-részlegben két piszoár, mindkettő gyerekmagasságban (130 centis fiam az alsó határ, én a 188 centimmel kolbászom alját az öblítőgomb magasságáig tudtam leengedni). És a visszatérő eklektikusság, vagy inkább ízléstelenség: kék járólap, sárgásbarna csempe. WTF? ? ? Abban viszont talán még az éles szemű ellenőr sem találhat kifogást, hogyan van takarítva. Rendezett asztalok, tiszta padló, mosdó. Sokak által dicsért sokszínű étlap nálam nem jön be, hiszek a "mennyiség a minőség rovására" elvben - úgy gondolom igazam is lett. 10 oldalon az ennivalók + pizzák. Hal, szárnyas, marha, sertés, tészta, saláta. . . épp csak vadhús nincs. Gyors italkérés után választottunk. Feleségem mindjárt kiszúrta az étlapról "Tomi kedvencét". A mérsékelten kedves pincérnő közölte, hogy az nincs és már nem is lesz többet, csak még nem módosították az étlapot. Közben megjöttek az üdítőink is: méretjelölés nélküli pohárban, a számláról derült ki, hogy 3 dl-esek voltak. Ránézésre többnek tűntek. Négyen négyféle főtélt választottunk - szokás szerint. Én kértem még egy fokhagymakrém levest is, melyet reszelt sajttal és levesgyönggyel tálaltak. Igazán ízletes volt. A leves elfogyasztása után hozták az általunk rendelt főételeket. Fiam mandulás bundájú rántott camembert-je áfonya"legvárral" finom volt, de a hozzá felszolgált száraz rizzsel engem ki lehet űzni a világból. Feleségem csirkéje kiváló volt, a krokettek ízlésesen voltak tálalva, a sajtmártása volt egy picit sós. Én fűszervajas marhahátszínt rendeltem, amely helyi specialitásként hasábbal van párosítva. Nem kérdezték milyen legyen, well done-t kaptam. A pincér kérdésére, hogy milyen volt a hasábos furcsaságot megemlítettem. Mivel nem vagyok gourmet, így biztosan nem tudom állítani, hogy a hátszínem nem volt frissen sütve, ezért nem említettem neki. Objektíven kérdezném a sűrűbben étterembe járókat: vajon frissen készült-e a hús, ha a fűszervaj nem olvad rá? Mindent összevetve a gyorsaságra és az ételek ízére négyest tudtam adni, de a hely ízléstelensége miatt nem szívesen jönnék vissza.